Spel: Het Virus

Wat is COLAT?

Het aangepaste coronavirus Heartbleed (CoHeart-24) vormt een risico voor servers op heel internet. Om dit virus tegen te gaan is COLAT (Corona Latency Technology) ontwikkelt. Door COLAT wordt een “latency” (vertraging) ingebouwd in bepaalde beveiligingsapparaten (cores) waardoor duidelijk is op welke manier het virus zich verder probeert te verspreiden. Op deze manier kunnen virusbestrijders fysiek, maar wel op afstand, met behulp van laserstralen het virus bestrijden.

COLAT is tevens de naam van het bedrijf dat het virus bestrijdt. Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen die nieuwe teams kunnen vormen om het virus te bestrijden.

Wat bieden wij

Met onze hypermoderne trainings-facaliteiten kan er op een volledig gecontroleerde manier geoefend worden op de bestrijding en vernietiging van het virus. De state-of-the-art apparatuur laten teams de noodzakelijke kwaliteiten opbouwen om het virus te kunnen uitschakelen.

De net nieuw ontwikkelde apparatuur bestaat uit zogenoemde COlat Radiaton Emitters (CORE’s) en Generic Upload Nano-particles (GUN’s).

Cores en Guns

Cores
Gun

Wat vragen wij

Het bestrijden van het virus vergt veel samenwerking. Wij zijn dan ook op zoek naar teams die goed zijn in het samen optrekken en gezamenlijk opdrachten uit kunnen voeren. Het virus kan zich snel ontwikkelen om zwakke plekken van een team te ontdekken en hier gebruik van te maken.